Fra den 27 til 28 april afholdes der træningssamling på Vilhelmsborg for alle UNG I DVer fra hele Danmark

I indbydes hermed til årets 1. træningssamling med afsluttende DM og med mulighed for at medbringe sin egen championatshest for at få hjælp til træning af denne.

Denne weekend vil vi også udtage det hold, der skal repræsentere Ung i DV ved ”Danish Open”, som afholdes på Vilhelmsborg senere på året.
De bedste mønstrere af Jer vil endvidere få mulighed for at supplere holdet, der skal mønstre ved Blue Hors´s følchampionat d.30. juni.

Ved 1. træningssamling vil der blive undervist og konkurreret i de samme discipliner som ved VM: Teori, Eksteriørbedømmelse, løsspringning, og mønstring.

Der kåres danske mestre både i hver disciplin og samlet og i de 3 aldersgrupper:

13-15 år, 16-19 år og 20-25 år.
Hvis der er mindre end 3 deltagere i en aldersgruppe, vil deltagerne (afhængig af den enkeltes alder) indgå i en af de øvrige aldersgrupper.

Det er dog kun de 16-25 årige der kan udtages til ”Danish Open 2012”, men de 15-årige vil også blive observeret med henblik på deltagelse ved VM i 2013.
Ved ”Danish Open” vil vores nærmeste naboers ungavlere blive inviteret til en landsholdsdyst.

De deltagere, der har en championatshest med, vil blive undervist i spring og dressur - og søndag afsluttes med en ”Ung i DV championatsfinale”.

I kan læse meget mere om træningssamlingen i Ridehesten og på www.varmblod.dk/Ung i DV.

Vi håber at I vil tage godt imod dette nye koncept, idet:

” Tanken er at skabe en bredere trup, med større bredde og skarpere top til VM for Ungavlere” (citat Christian Springborg).

DM vil være en årlig tilbagevendende begivenhed sammen med 1. træningssamling, og ”Danish Open” vil være hvert 2. år - i de lige år, hvor der ikke afholdes VM.

VM i 2013 er på Flyinge i Sverige.

Som altid er adgangskravet, at I skal have gennemført kursus 1 eller bedømmelseskurset. Da det ikke har været muligt for alle at nå, har vi dispenseret således, at man også kan deltage hvis man forpligter sig til at deltage i et af disse kurser, så snart det bliver udbudt. Dog skal kurset været taget inden Danish Open eller VM, hvis man ønsker at komme i betragtning til disse.

I skal tilmelde Jer senest d. 10. april til Maja Mulvad 61 68 02 38 mail: mm@naturefterskolen.dk, eller Lisa Niebuhr 22 72 30 36 mail: lisa.niebuhr@fjordblink-data.dk.

Vi glæder os til at se Jer til nogle fantastiske dage på Vilhelmsborg!


Mange hilsener
Lisa, Maja og Anette.

Den 22 marts er der årsmøde i UNG I DV Region 1

Tid: Torsdag den 22 marts kl. 19.00 - 22.00
Sted: Uvelse Fritidscenter, Gørløsevej 6 A, Uvelse, 3550 Slangerup
Kom og hør hvad der foregår i det kommende år eller foreslå et arrangement. Hvis du er interesseret i at arbejde indenfor organisationen Dansk Varmblod kan du - som noget nyt - blive valgt til regionens repræsentantskab. Vi vil glæde os til at arbejde med en UNG i DVer også.
Dagsorden i følge vedtægterne
1.  Valg af dirigent samt ?  
Kort introduktion til UNG I DV? ?
2. Beretning om det år, der er gået ved udvalgets medlemmer.?
Vi fortæller lidt om, hvad vi arbejder på af arrangementer for året 2012.?
3. Valg af 2 stemmetællere?
4. Valg af et UNG I DV medlem til region 1´s repræsentantskab for 1 år
5. Valg af 3 Ung i Dansk Varmblods medlemmer til Ung i Dansk Varmblods udvalget for 1 år?
6. Valg af 1 suppleant for 1 år.?
7. Evt.

27., 28. og 29. januar på Stutteri Gl. Nøglegård i Lynge. Vil du have dressurundervisning med en Olympisk rytter? - Vi tilbyder dig en weekend som deltager i eller tilskuer til en clinic med den portugisiske dressurinstruktør Rodrigo Matos

Rodrigo Matos er Chief Principal Rider med 20 års ansættelse ved Escola Portuguesa de Arte Ecuestre, den statslige skole for ridekunst i Portugal. Han er også leder af træningen af heste og undervisningen af ryttere ved Morgado Lusitano. Derudover er han også en af øjeblikkets mest efterspurgte undervisere blandt ryttere på begge sider af Atlanten.

Der vil være forskellige muligheder for at deltage. Om eftermiddagen fredag den 27. vil der være opvisning med arbejde med en unghest fra jorden og derefter er der mulighed for at spise sammen med alle kursusdeltagerne på restaurant Entra Da Romeo I nærheden.
Der vil også være mulighed for at deltage med egen hest i undervisning evt. sammen med en anden rytter til reduceret pris!
Er du interesseret i at deltage så ring til Christina Kolter 2236 4669 eller send hende en mail Christina@kolter.dk eller find Stutteri Gl. Nøglegård på Facebook.

April - Weekend dressurkursus med egen hest hos Lisbeth Sejrskilde på Jonstrupgården, Midtsjælland.

Dette kursus er midlertidigt udskudt til senere på året da Lisbeth Seierskilde ikke kunne rydde en weekend i april til UNG i DVerne.