UNG I DV Arrangementer 2011

Alle unge i DV, opfordres til at hjælpe ved DV arrangementer. Det kan være følskuer, egnethedstester, forbesigtigelser osv. Henvend dig til Eva Ebbe på telefon 4879 6362, for at tilmelde dig som hjælper.

Region 1 har fået en henvendelse fra Region 2, da de har skiftet formand for udalget i deres region. de har valgt Sussie, som nu er blevet 25 år og ikke mere kan deltage i UNG I DVarrangementer, men Sussie vil prøve at få regionen i gang med nye UNG I DV-medlemmer. Vi er blevet enige om at alle UNG I DV arrangementer i region 1 er åbne for UNG i Dver fra region 2 og omvendt, og vi glæder os till smarbejdet med Sussie, som I kan møde sllerede til vores Julerarrangement.

Se her
Ung i DV´s julearrangement bliver 2011 den 6 dec. hos Eva Ebbe og Nanna Hovedskov i Helsinge se mere her

20 marts:

Stutteribesøg på Stutteri Atterupgard hos Kirstine og Michael Sinding i Jystrup, Midtsjælland. Vi skal se hestene i stalden og under rytter og snakke om sadler. Prisen er 50 kr og du kan tilmelde dig til Sussie Rasmussen på shemail10@hotmail.com.
24. marts:

Årsmøde i Uvelse Fritidscenter. Kl. 19:00-21:30. Ung i DV region 1 holder årsmøde. Alle unge er velkomne, nye og gamle medlemmer. Kom og hør hvad vi har nået i 2010 og hvad der skal ske 2011! Kom med ideer til andre arrangementer vi kan lave! Nye repræsentanter skal vælges; så hvis du er intresseret i at blive repræsentant, skal du møde op til årsmødet. Vi glæder og til at se en masse nye ansigter! :)

Dagsordenen i følge Dansk varmblods vedtægter er:

1. Valg af dirigent

2. Valg af 2 stemmetællere

3. Udvalgets beretning

4. Valg af 3 Ung i Dansk Varmblods medlemmer til Ung i Dansk Varmblods udvalget for 1 år

5. Valg af 1 suppleant for 1 år.

6. Evt.


8 – 10 april afholder Region 1 + 2 UNG I DV-kursus 2 - som indeholder Sundhed og Sygdom.

Kurset er for alle UNG I DV´er i hele landet.

Tidspunkt: Indkvartering fredag d 8. april kl. 17.00. Kurset sluter søndag d. 10. april kl. 15.00.

Sted: Hos Lisa og Emilie Niebuhr på Mademosegården, Lyngerupvej 35, 3630 Jægerspris.

Afhentning på stationen i Roskilde kan aftales.

Der vil være dressur undervisning, teoretisk og praktisk ved berider Martin Højfeldt og dyrlægeteori ved Mette Lindstrøm Larsen fra Dyrlægegården i Hillerød. Undervisning i og bedømmelse af mønstring ved Christian Springborg og Niels Therkelsen.

Prisen er 800 kr. som indbetales via denne hjemmeside under arrangementer: UNG I DV-KURSUS II Sundhed og Sygdom. Sidste tilmelding er 2 april.

Hvis du vil vide mere om kurset, kan du ringe til Lisa Niebuhr på 22723036 eller send en mail til mademosegaard@mail.dk9. juli 2011: 1-dags tur til Falsterbo stævnet. Mere info kommer...