Unghestechampionatet i springning 2014 blev vundet af Stald Kristos Play Girl redet af Anica Christoffersen, Jægerspris

For andet år i træk blev det en hest, der er avlet og ejet af et avlerpar fra Nordsjælland, der vandt unghestechampionatet i springning.


Stald Kristo ved familien Kristoffersen med deres hjemmeavlede vinder af DV´s unghestechampionat 2014 i springning. Play Girl rides af Anica Christoffersen.
d. 09-03-2014 - 00:39

I år var det Klaus og Anica Kristoffersen fra Stald Kristo i Jægerspris. Anica red selv familiens dejlige Party Dance datter Play Girl til sejren i sikker stil.

Familien Kristoffersen ejer også moderes RDH hoppen Carola, der er efter Calato/Coronado, der også ved forbesigtigelsen 2014 fik en lillebror til Play Girl efter Quidam de Revel udtaget til hingstekåringen.

Der var ikke mindre end 3 afkom efter hingsten Party Dance, der ligeledes er ejet og avlet i regionen af Cristian Kjær i Sandbjerg. Og det er ikke så lidt af en bedrift når nr 1, 3 og 4 er after Part Dance som i den årgang kun havde 25 afkom i alt.

 

Vil du vide mere om Party Dance og hans afkom og bedækningsvilkår har han fået sin egen hjemmeside som du kan se her.

 

Fra region 1 startede også Holsteins Matina (Party Dance/Charmeur) fra familien Holstein, hun kom lidt dårligt fra start, men hun fik til gengæld oprejsning under fremmedryttertesten, hvor Lars Bak gav Holstein Matina 9,0 i kapacitet, hviket var 2. højeste kapacitet karakter. Matina blev redet af Mille Bisgaard og de sluttede på en 11. plads.

Se selv videoen af fremmedryttertesten her