Generalforsamling i Region 1

Torsdag d. 25. januar var der generalforsamling i Dansk Varmblod Region 1.

Vi havde igen i år fået lov at låne den hyggelige rytterstue på Stutteri Fauerbirk i Skævinge.


Vandrepokalen gik i år til Anne-Grethe Vang for Skovlygårds Mercedes.
d. 25-01-2018 - 23:18

Stemningen var god og der kom fine forslag til eventuelle fremtidige arrangementer samt gode kommentarer til såvel regionens som hovedbestyrelsesmedlemmets beretninger.

 

Traditionen tro blev "Årets hjælper" udnævnt - i år blev det Helle Ringkjær, fordi hun altid er klar på at hjælpe ved arrangementerne og endda kører mange kilometer for at uddele diplomer og vin, som ikke blev afhentet på tidligere generalforsamling. Tillykke og tak for hjælpen!

 

Diplomer og vin blev også uddelt i år, hvor bl.a. Årets Dressurbetonede Hoppeføl, Året Dressurbetonede 2-års Hoppe og Årets Springbetonede Hoppe kommer fra Region 1. Herudover var der også flere medaljehopper - bl.a. guld til Straight Horse De Milla samt tre hingste med bedækningstilladelse: Kannando (fra Henrik Hansen), Ferretti (fra HP Horses) og Liam G (fra Stutteri G.)

Helt ekseptionelt kunne vi også uddele diplom til verdensmesteren for unge dressurheste i Verden for 3. år i træk! Denne titel tilfalder nemlig Fiontini avlet af Hanne Lund og Henrik Hansen.

 

Vandrepokalen for nulevende Elitehopper avlet og ejet i Region 1 tilfaldt i år Anne Grethe Vang for Skovlygårds Mercedes. Tillykke!