Horsefestival 2014- Dagens bedste springføl.

Horsefestivales sidste dag lagde ud med springføllene, mens vejret endnu kun var overskuet

Som sædvanligt er det et lille hold af springheste og i år var der i alt 12 føl til bedømmelse.

I gruppen af hingsteføl var det i år hingsten Lagavulin som dominerede.

Det meget flotte og ædle hingsteføl: Kat. Nr 105 Littlemill Prydsholm med MF: Party Dance fra Lisa og Per SAndersen i Klippinge blev belønnet med en helhedskarakter9 og løb af med sejren og udtagelsen til eliteskuet lige foran den anden Lagavulin søn: Kat 106 4 Ever Loui Loui med Bøgegaardens Quattro som morfar. Det særdeles smidige mørkebrune føl er opdrættet og ejet af Lone Linding i Munke Bjergby. 4 ever Loui Loui er reserve til eliteskuet.


2. bedste springhoppeføl Candy de Merignat.
d. 17-08-2014 - 21:57

Hoppeføllene var af samme elegante, morderne og charmerende type som hingsteføllene, men her også foreninet med feninin skønhed og udstråling.

Vinderen blev en datter af en af oldenburger springavlens liniegrundlæggere: Quattro B. Kat. 138 Katniss V med Cajus som morfar overbeviste med en fantastisk rytmisk galop, hun er avlet og ejet af Vicky og Moni Mathiesen i Slangerup.Hun blev udtget til eliteskuet.

På 2. pladsen og som reserve til eliteskuet kom et mindst lige så elegante hoppeføl: Kat. 137 Candy de Merignat efter Crelido x Diarado fra Søren Glud Aps i Græsted. Hun var særdeles smidig gående og havde udover en god galop også er meget smidig travbevægelse.

Regionen vil gerne ønske alle udstillerne tillykke med deres placeringer - og vi håber I har haft en hygglig dag.

Til finalerne var følgende føl udtaget: 105, 106, 137, 138