DV-HESTENE PÅ ROSKILDE DYRSKUE 2014

På en solbeskinnet fredag formiddag den 30. maj var der bedømmelse af DV hestene ude på mønstringsbanerne. Dommere var Ole From Christensen og Laura Juul.

Der var ialt 20 heste til bedømmelsen, og igen i år lagde en hoppe fra Hanne Lund og Henrik Hansens sig i spidsen.

Det var guldmedaljehoppen Fiontina efter Fassbinder og Rapitala med B H Romanov som morfar som blev bedste følhoppe, og med 24 points sendte dommerne hende videre til den eftertragtede konkurrence om skuets bedste følhoppe på tværs af alle racer, hvor hun blev: SKUETS BEDSTE FØLHOPPE.

Hun havde et særdeles velgående hingsteføl efter Charmeur (Florencio/Jazz) ved siden, som senere fredag eftermiddag vandt konkurrencen om SKUETS BEDSTE FØL.

Det er første gang i dyrskuets historie at de to titler går til samme hestesæt med samme avler og ejer. STORT TILLYKKE!


23 points til bedste 2 årige hoppe Katalin Hena fra Henriette Ladegård i Karlslunde
d. 30-05-2014 - 15:26

Bedste 3 årige hoppe og med 23 points blev Østergaard´s Lambada, et andet afkom efter hingsten Fassbinder fra Tina Andersen i Søllested, moren er Lenette Sødal e. Leendert. Lambada indgik  i sin mors afkomssamling senere på formiddagen, og var bestemt en af juvelerne i samlingen efter Lenette Sødal. Udover Lambada deltod Østergaard´s Le Mans med 23 points og Østergaard´s Lambogini med 22points begge efter B H Romanov.

Samlingen, der blev vist af Tina Andersen i Søllested, blev af dommerne meget fortjent belønnet med 23 points, i kampen om skuets bedste samling blev det til en flot 3. pladsering.

 

Bedste 2 årige hoppe blev Katalin Hena (Tailormade temptation/Samba Hit III)  fra Henriette Ladegaard i Karlslunde, hoppen blev udtaget til Dansk Varmblods eliteskuet i september og vil der dyste i konkurrences om DV´s bedste 2 årige dressurhoppe.

Bedste goldhoppe blev Kildebo´s Laurina (Bøgegårdens Laurino/Donato) fra Oline Dall i Tølløse

Lørdag den 31 maj var der gangartsklasse på Roskilde Dyrskue. I år var det kun DV der dystede i mod DV. Vinderen blev Tina Andersen, på hendes dejlige hest Østergaard's Lambogini. Nr. 2 blev Oline Dall, på Kildebo's Laurina. 3. pladsen blev delt imellem Kathrine Olsen på Bjerresmindes Facaya og Tina Andersen på Østergaard' Le Mans. STORT TILLYKKE.