Fløjhingsten i 3 års holdet for springhingste er avlet af Trine Hermansen i Farum

Region 1 vil gerne sige tillykke til både Trine Hermansen og hendes mand Leif Konradi med den flotte avlerpræstation.


French Match Ask er her portrætteret med vinderbåndet, t v ses avler trine Hermansen fra Farum.
d. 13-03-2014 - 22:22

French Match Ask blev fremstillet til kåringen af stutteri Ask. Den elegante, vellinjerede og letspringende hingst er efter Favorit Ask med Contendro I som morfar. Allerede som føl gjorde French Match sig bemærket ved at bliVe bedste springhingsteføl på Blue Hors og stutteri Asks følskue.

French Match Ask er trukket på den kendte Pari stamme, idet hingsten oldemor er elite- og bronzemedaljehoppen Øxenholm Parieuse. Hendes mor Pari-Fine e. Alibi kom i slutningen af 1970erne til regionen med Leif Konradi fra Sønderjylland, da han blev ansat som stutterileder på Stutteri Øxenholm i Birkerød.

Øxenholm Parieuse er vinder af region 1´s vandrepræmie for bedste avlshoppe i 1988. Hun er mor til tre B-heste i dressur:  RONDO DANE e. B H Romancier og de to kårede hingste PRINS PARIS e. Royal Z I og ØXNHOLM PIONEER  e. Sandro. Derudover er hun mor til  springhesten ØXENHOLM WATSON med avlsgodkendelse e. Weinberg, og en sølvmedaljehoppe: ØXENHOLM PARIOLI  e. Leonardo II samt ikke mindst Øxenholm Pamina, der er grundlægger af H K H Prinsesse Benedictes heste og mor til Verdenshesten DIGBY e. Donerhall redet af prinsesse Nathalie ved olympiaden 2012.

I 1992 fik Parieuse hoppeføllet Galina IX e. Calato, og hende beholdt Leif Konradi som avlshoppe. Galina er mor til den kårede hingst Cajo DVH 820, som i dag er Bo Høstrups Grand Prix hest i dressur og hun er mormor  til French Match Ask.

Moderen: WALINA III e. Contendro viderefører i dag Pari stammen hos Trine Hermansen og Leif Konradi, og her venter en helsøster til French Match Ask i kulissen.