2 hopper blev udtaget til DV´s eliteskue ved stationsafprøvningen på Frederiksværk Ridecenter den 27. aug. 2014

Endnu en succes kan Karin Nissen og hendes beriderelever føje til de mange stationsafprøvninger de har stået for på Frederiksværk Ridecenter.

Der var i alt 13 hopper til prøve og alle bestod deres prøve - langt de fleste blev tilmed kåret i DH.

Fürstenballs døtrene dominerede, idet Annette West Thomsens betydelige mørkebrune hoppe Askemosegård´s Fantastica mf: Wolkentanz blev fløjhoppe i 4 års holdet, og i 3 års holdet, der bestod af 7 hopper, blev Janne Surys Green Hopes Levitta mf: Lauries Crusador xx fløj.

Begge hopper blev udtaget til eliteskuet og begge var efter Fürstenball. Tillykke med det flotte resultat til opdrætterne, der er de samme som ejerne - og til Lone Bøegh Henriksen, der ejer den vidunderlige avlsmatador Fürstenball.


Janne Sury kunne ikke skjule sin begejstring over sin hoppes præstation
d. 27-08-2014 - 18:15

I springholdet blev den meget betydelige Sweet Heart B (Heartbeat x Candillo) fra Louise Danneman Jørgensen i Tåstrup fløjhoppe, den inponerede med type og en gang, som kunne gøre en dressurhest misundelig. Hoppen er opdrættet af Lotte Bøgedal i Rødding

Bedste halvblodshoppe blev den elegante og ædle UNO Don Diego datter: Jydegaards Dina mf: Kaldoun xx, Hoppen er ejet af Bodil Nørlind i frederikssund og opdrætet af Ib Larsen i Vig

 

Oprangeringsrækkefølgen i Springholdet var: 83, 82

Oprangeringsrækkefølgen i forædlerholdet var: 85, 85

Oprangeringsrækkefølgen i 4 års holdet var: 94, 96

Oprangeringsrækkefølgen i Springholdet var: 86, 92,  90, 88, 91


Se flere nyheder