Skøn aften hos Iben Leere Kamp på Stutteri Veksebogaard den 13. juni 2014.

Iben Leere Kamp havde inviteret hesteinteresserede fra hele landet samt venner og bekendte til Åbent Hus i de smuke parkomgivelser omkring hendes ridebane på stutteriet.


Royal Flush og Thomas Lindegaard
d. 13-06-2014 - 23:15

I Region 1 er vi så taknemmelige over at Iben har lyst til at vise os sine dejlige heste og skabe en super hyggelig sammenkomst bagefter med dejlige forfriskninger på terrassen.

Det var bare igen en af de inspirerende aftener man ikke glemmer.

Og hestene var fremstillet og sat op som til det fornemmeste - og alle nød vi ridningen og hestene og de 4 skønne føl.

Vi så først en ung stjerne den 3 årige hoppe: Donna Litifa (B H Don Schufro/ Lauries CrusadorXX) redet af Katrine Kraglund.

Derefter en Pas de Deux med to M heste: Royal Flash (Rubin Royal/Inschallah) redet af Thomas Lindegaard fra Lindegaards dressurs og talentudvikling og helbroderen til Royal Flash: Royal Flush (Rubin Royal/Inschallah) redet af Louise Lunde, der bliver trænet af Thomas Lindegaard.

Derefter 2 salgsheste: Piroschka e. Prinz K3/Pik Bube og Durban e. Don Federico/Lauries Crusador xx. Berider Karin Nissen fortalte. hvordan de arbejder med dem i det daglige.

Ibens øjensten er ikke uden grund den smukke røde Sir Donnnerhall hoppe Shakira, der blev udtaget til Hann. eliteskue sidste år.
Hun rides nu smukt af Katrine Kraglund med henblik på championater.

Til sidst var der hele 4 føl af super kvalitet:

Franzine V: Hoppeføl e. Franziskus/B H Don Schufro
Senzai V: Hoppeføl e. Sezuan/Lauries Crusador xx
Feine Sazeline V: Hoppeføl e. Sezuan/ Friedensfürst
Zinfadel V: Hingsteføl e. B H Satchmo/Gribaldi


Se flere nyheder